Alla har vi rätt att anse precis vad vi vill. Personligen anser jag mig inte vara väldigt bekant med denna demoniskt illvilliga borgerliga elit som Ernst Mecke tydligen har mycket stor kunskap om, utan lever i den naiva tron att våra beslutsfattare gör vad de tycker är bäst för folket och demokratin, oberoende av partitillhörighet.

Vidare tror jag fortfarande inte att ett eventuellt Natomedlemskap är den avgörande faktorn för den finska socialbudgeten eller för den elitistiskt borgerliga falangens statskupp.

Vidare har jag svårt att godta Meckes högst personliga åsikter om den ”klass” han beskriver som fakta, samt hans konklusion som kommer med ett påstående, men inget argument.

Härmed inte sagt att jag skulle vara en Natoanhängare.

Men som jag skrev i min kolumn, så vet jag ju egentligen ganska lite.

Janne Wass

 

Lämna en kommentar