Tre frågor till Pablo Guajardo Garrido

av Ali Abaday

som är med och producerar en poddcastserie som Helsingfors Arbis har startat.

1. Vilka nya projekt har ni på Arbis?

Just nu håller vi på att bearbeta en podcast som vi har kallat Arbispodden. Den handlar om olika personligheter, evenemang och gäster som besöker Helsingfors arbetarinstitut. Vi har valt att lyfta upp en lärarprofil, en aktuell gäst, ett IT- och teknologi-inslag och någon mer samhälls-orienterad intervju för varje avsnitt.

2. Vem producerar poddarna?

Podden produceras helt och hållet på Arbis, med egna resurser, men i samarbete med Helsingfors stads kommunikationsavdelning.

3. Vilken är målgruppen för denna podd?

Vi utgår från att alla som på ett eller ett annat sätt känner till Arbis och deltar på någon kurs kan vara en potentiell lyssnare, men syftet är också att nå ut till personer som inte ännu är bekanta med Helsingfors arbetarinstituts verksamhet.

Foto: privat

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.