”Here’s the truth: most of the time it was my dick that was the problem”.

Borde skriva kolumn, men ligger på soffan och läser dikter av Dan Fante, fast titelnA-gin-pissing-raw-meat-dual-carburetor-V8-son-of-a-bitch from Los Angelesfaller mig bättre i smaken än själva dikterna. Jag skulle också vilja vara ”En-förfärlig-i-ryggsvett-fermenterad-tungmetallsmarlurk-med-ett-lagom-oxiderat- kromosomflagande-aspergerfrontgrillsgrin-losspinkat-från-en-år-1983-kvaddad- bakhjulsvodkadriven-Lada-1200L-med-fyrcylindrig-gjutjärnsradmotor-och-kontrasufisk-turbo- intercooler-samt-dubbla-guevara-trumbromsradhus-varav-bara-den-ena-bromsar-mot-sydost-i-skärgårds-kurvan-mot-gullkrona-när-homo-karlsson-från-hesa-trampar-snadigt-på-pedalen-som-pneumatiskt-eller-snarare-curriculum-korrekt-säger-knirk-knark-och-luktar-som-en-djärvt-vulkaniserad-överkörd-cyclo-cross-kommar-kolumnist-men-som-ändå-kommer-till-landet-på-fyra-fristående-hjul-med-kvartalsrapporten-i-handskfacket-och-tapenaden-i-bröstfickan-och-skäller-ut-världen-det-mest-påurinerande-stället-på-jorden-no-more-shit-i-djungeln-plåster-macken-fast-kanske-vi-tar-det-som-vi-snärjer-in-oss-i-lövyrvädret-med-de-askgrå-ansiktena-ministrarna-ecklesiatikråden-och-sjökalvarna-som-anyway-kommer-och-går-och-minns-att-om-man-tar-en-sjö-kalv-från-östersjön-och-lägger-den-på-rumpsteksvarm-rödgranitklippa-med-röda-kringirrande-benvarelser-på-så-avdunstar-den-puts-väck-näkemiin-och-så-går-det-med-allting-här-på-macken-fast-man-borde-tänka-no-more-shit-som-molly-eller-vad-i-häcken-hon-nu-hette-hon-som-erbjöd-tjänster-på-picadilly-circus-men-vi-skrattade-bara-också-när-hon-kom-med-en-special-offer-för-turister-och-till-slut-skrek-fuck-off-då-hon-fattade-hur-gudlösa-vi-var-och-stack-sin-väg-fnys-pysande-som-en-herrelös-MAN-dieselvält-och-visst-var-vi-riktiga-trumbromsar-till-mänskor-på-den-tiden-odrägliga-lätt-motorcykel-cyklister-med-orakade-fjädrar-i-kepsen-och-billiga-nitarmband-som-flygbolagets-muskel-piloter-dissade-runt-benrangels-dinglande-handlederna-nä-17-man-borde-alltid-säga-no-more-shit-men-det-här-är-en-automat-mack-där-man-tankar-så-mycket-man-orkar-och-lite-till-för-allt-försvinner-molly-också-säkert-rutten-för-länge-sen-i-graven-eller-rännstenen-och-vad-skulle-man-bry-sig-bara-onödiga-webbplatser-i-knoppen-det-gäller-att-i-ännu-högre-grad-surfa-på-sig-själv-och-bara-på-sig-själv-helst-med-tankarna-på-pengarna-och-pengarna-i-tankarna-som-snoop-dog-sjöng-en-gång-det-enda som-återstår-av-projektet-är-att-tillsammans-med-partiet-förstöra-ordet-tillsammans-och-leva-vidare-på-automat-macken-fast-jag-är-ingen-poet-jag-har-inga-tankar-alls-bara-bensa-i-huvet-och-en-I-love-the-party-tatuering-på-insidan-av-låret-lillebror-var-inget-problem-tvärtom-lillebror-var-fin-men-huvet-var-en-super-känslig-strömbrytare.”

Janco Karlsson

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.