Högerextremsimens världsbild och humanismens kris. Det är temat för det tvåspråkiga seminariet På jakt efter en världsbild som ordnas i SFV-salen på Nylandsgatan 17 i Helsingfors onsdagen den 12 juni med start klockan 15.00.

Enligt arrangörerna, Svenska studiecentralen och Kyrkslätts hembygdsförening, riktar sig seminariet till alla som är intresserade av att utbyta tankar, formulera åsikter och dela insikter kring människans villkor. Detta är den 38 gången seminariet ordnas och anmälningstiden går ut den 7 juni.

Inledare är Li Andersson, som talar om en högerextrem världsbild, och Torsti Lehtinen, som tar upp humanismens kris. Som moderator fungerar Björn Wallén. Lulu Band står för de musikaliska inslagen mellan samtalen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.