Festlig avslutning på Ny Tid-året

av Ny Tid

Ny Tid och understödsföreningen Tigern hade i november nöjet att besöka Jakobstad och Vasa för att hålla litterära samtal i samarbete med Svenska Österbottens Litteraturförening. I Jakobstad diskuterade vi med Berndt Berglund och Peter Sandström, och i Vasa var det Ann-Helen Attianese och Christel Sundqvist som satt i debattsoffan. Med tanke på den nästan obefintliga marknadsföringen var uppslutningen glädjande stor, och gav mersmak för att fortsätta Ny Tids litterära turné i Svenskfinland på våren. Vi besökte även Närpes och deltog i publiksamtal i samband med föreställningen Oroliga timmen.

I slutet av månaden avtackade Tigern och Ny Tid medlemmar, medarbetare och prenumeranter med en välbesökt lillajulsfest under lediga former på tidningens redaktion. Åldersspektret på tillställningen torde ha sträckt sig från knappt ett år till närmare åttio. Tack för en rolig fest och intressanta diskussioner!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.