Det här är årets sista Ny Tid. Vi är tillbaka på jobb i början av januari och det första numret 2009 utkommer den 16 januari.

Vi får en ny chefredaktör nästa år: Nora Hämäläinen (den som missade presentationen i nr 46 kan läsa den på www.nytid.fi.). Hämäläinen börjar i april, och tills dess turar tidningen redaktionssekreterare som t.f. chefred, Solveig Arle i januari och My Lindelöf i februari och mars. Under tiden vikarierar Isabella Rothberg som redaktionsekreterare. Rothberg är 24 år, frilansar som skribent och studerar kommunikationsvetenskap i Helsingfors, hon har tidigare studerat bl.a. journalistik och litteraturvetenskap.
Det har skrivits en del om det finländska presstödet de senaste veckorna, och som man kan läsa i vår styrelseordförandes inlägg här nedan påverkar den politiska omstruktureringen också Ny Tid i allra högsta grad. Men vi lovar att tidningen kommer i januari, och – förutom när vi gör dubbelnummer – varje vecka 2009.

God midvinter och goda nya år,
Ny Tid genom Solveig Arle

SA

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.