Temanummer med UM-stöd

av Ny Tid

Ny Tids temanummer om unga i Afrika har förverkligats med hjälp av ekonomiskt understöd från enheten för medborgarorganisationer vid Utrikesministeriet och i samarbete med Tigern r.f. Stödet har beviljats inom ramen för ”medborgarorganisationernas informationsprojekt och utvecklingsfostran”.

Lotta Staffans och Markus Varjonen har, i samarbete med den fasta redaktionen, fungerat som temahelhetens redaktörer. Många av artiklarna i detta nummer föddes eller planerades under den resa de företog genom Östafrika under hösten 2011. Under resan etablerade Staffans och Varjonen också kontakter med flera av de medverkande afrikanska skribenterna. Deras arbete har naturligtvis varit helt essentiellt för att Afrikatemat kunde förverkligas i denna form.

Med detta midsommarnummer tar Ny Tids redaktion nu sommarlov. Den 1 augusti är redaktionen tillbaka på arbete, den 10 augusti kommer höstens första nummer ut.

Fredrik Sonck

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.