Vi ses!

av Lisa Gemmel

Jag har aldrig varit bra på avsked och avslut, för även i de fall som något roligt tar vid, innebär det ofta att något annat roligt tar slut.

Det digra dubbelnummer av Ny Tid som du nu håller i din hand är mitt sista som redaktionssekreterare. Det dök upp jobbmöjligheter i Sverige som varken jag eller min man kunde tacka nej till. I skrivande stund har jag lite mer än en vecka kvar i Finland.

Mitt mål när jag byter jobb brukar vara att inte byta för att jag verkligen vill lämna det gamla, utan för att gå till något, kanske inte bättre, men annat än det jag har. I det här fallet är det verkligen så. Jag har tyckt om varenda minut av arbete jag lagt på Ny Tid, på kontakten med skribenter och att få skriva mina egna texter. Framförallt har jag uppskattat att få jobba med chefredaktör Janne Wass och AD Otto Donner och tillsammans få ge er läsare en riktigt bra tidning varje månad.

Jag är som sagt inte bra på avsked, så jag kommer att fortsätta att skriva kolumner så länge jag får. Det här är alltså inte ett hejdå, utan ett vi ses!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.