Ny producent för Tigern

av Ny Tid

Ny Tids utgivarförening Tigern har anställt kultur-producenten Ona Sandberg som producent på ett deltidskontrakt för 2022. Tigern har fått finansiering av bland annat Helsingfors stad och stiftelsen Tre Smeder för arrangemang av Klubb Tigern under året, och denna extra finansiering möjliggör anställningen. Sandberg kommer att arbeta med klubb-arrangemangen samt med marknadsföringsuppgifter. Ny Tid och Tigern välkomnar varmt Sandberg med i gänget!

Årets första Klubb Tigern planeras för mitten av mars månad, och tema, plats, utförande och exakt datum klarnar då vi vet mer om coronarestriktionerna i mars. Förhoppningen är att klubben ska kunna ordnas fysiskt, men i vilket fall som helst, streamas den på Tigerns Youtubekanal. Vi informerar mer på sociala medier och på Tigerns e-postlista, om annons inte hinner med i nästa nummer av Ny Tid.

Vi går mot ljusare tider, kamrater!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.