Behöver du arbetsrum? Bli granne med Ny Tid!

av Ny Tid

Ny Tids utgivarförening Tigern rf har två lediga arbetsrum till förfogande i Kabelfabriken i Helsingfors. Båda rummen är stora nog att rymma åtminstone två arbetsbord och kan med fördel delas, om du behöver arbetsrum endast några dagar i veckan. 

Rummen, av storlek 3,3×3,3 kvadratmeter, respektive 4,3×3,0 kvadratmeter ligger i anslutning till Ny Tids redaktion, men tillräckligt avsides för att du ska kunna arbeta ostört. Till ditt förfogande står även redaktionens gemensamma kök, med spis, kylskåp, mikrovågsugn, kaffe- och vattenkokare, samt förvaringsutrymme och kärl. På redaktionen finns en liten sittgrupp och gemensam toalett i korridoren. Som underhyresgäst kan du också gratis använda Ny Tids redaktions bord för lite större möten under veckoslut och kvällar då redaktionen inte jobbar. Rummen är delvis möblerade, men du kan inreda dem som du vill. Vi har för tillfället två övriga underhyresgäster och ser fram emot fler trevliga grannar! 

Rum 1: 3,3×3,3 kvadratmeter, stort fönster mot Tallbergsgatan. Möblerat med två arbetsbord, bokhylla och en liten soffa.
Hyra för hela rummet: 300€/mån. Hyra för halva rummet: 150€/månad.

Rum 2: 4,3×3,0 kvadratmeter, stort nog för mindre möten etc. Inget fönster utåt, men dagsljus sipprar in från rummet bredvid. Möblerat med ett arbetsbord och ett större bord samt bokhylla.
Hyra för hela rummet: 250€/mån. Hyra för halva rummet: 125€/mån. 

Det är möjligt att fler kan dela på rummen, men då vill vi ha en huvudsaklig hyresgäst som sköter om inkasseringen av övriga underhyresgästers hyror.

Rummen är lediga från och med augusti. 

För mer information, kontakta Ny Tids chefredaktör Janne Wass på [email protected]

Se bilder nedan!

Lämna en kommentar