Har du upplevelser av fattigdom? Svara på Ny Tids enkät!

av Ny Tid

Den finlandssvenska kultur- och samhällstidningen Ny Tid publicerar den 21.8 ett temanummer om modern fattigdom, och samlar in upplevelser om fattigdom från allmänheten. Har du själv varit fattig, eller på nära håll upplevt fattigdom, under 2000-talet? Dela gärna med dig av dina upplevelser via Ny Tids enkät.

Du kan svara på enkäten helt anonymt, men om du kan tänka dig att ställa upp på en intervju, får du gärna lämna dina kontaktuppgifter i slutet av enkäten. Uppgifterna behandlas endast av Ny Tids redaktion, och vi kopplar inte ditt namn till dina kommentarer i tidningen om du inte separat har gett oss tillåtelse till det i samband med att vi tar kontakt med dig.

Enkäten är öppen till och med söndag 23.7. Du hittar den på adressen https://sv.surveymonkey.com/r/3MB7LKP

Dela gärna med dig av enkäten eller den här artikeln i dina sociala flöden och e-postlistor!

 

Lämna en kommentar