Ny Tid tar sommarpaus

av Ny Tid

Ny Tid avslutade vårsäsongen med en välbesökt och solig, om än lite blåsig sommarträff för medarbetare, tigrar och läsare på Omenapuutalo i Helsingfors. Chefredaktör Janne Wass redogjorde för tidningens ekonomiska situation och uppmanade alla Ny Tid-vänner att prångla prenumerationer och skriva in sig i understödsföreningen Tigern. Trubaduren Freddi Waselius uppträdde med Bruce Springsteen, Beatles och andra evergreens i syrenbersån, och festen fortsatte in småtimmarna tills all öl och vin var slut, som sig bör.

Ny Tid går nu på sommarpaus, vilket betyder att det inte kommer något nummer i juli. Redaktionen återvänder till arbetet 13 juli, och nästa tidning utkommer 21 augusti. Tills dess uppdateras webbsidan med festivalreportage och eventuella andra texter ifall redaktionen ser det som ändamålsenligt. Vi läser inte redaktionsmejlen ([email protected] och [email protected]) under semestern. I festivalrelaterade ärenden, kontakta chefred på [email protected]

Om ni vill sälja Ny Tids lösnummer under sommaren, kontakta Janne, så försöker vi se till att ni får en bunt tidniningar.

Ny Tid tackar alla läsare – sommarnumret kommer upp på webben i början av nästa vecka.

Trevlig sommar!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.