Bli granne med Ny Tid!

av Ny Tid

Två av Ny Tids långvariga underhyresgäster försvann från våra utrymmen vid årsskiftet, och således finns det nu två kontor att hyra i anslutning till tidningen. Kontoren är belägna i Kabelfabriken i Helsingfors, på nära gångavstånd till Gräsvikens metrostation. De ligger avsides från själva redaktionsutrymmena och erbjuder på så vis möjlighet att arbeta ostört, men samtidigt finns det sällskap i närheten om tiden blir lång.

Båda rummen är ca 13 kvadratmeter stora – det ena har stora fönster och är alltså lite trevligare, men också dyrare: 300 euro i månaden, medan det fönsterlösa dito går för en billigare peng: 200 euro i månaden. Lite möblemang finns färdigt, och går att utökas från redaktionens attiraljer, men det går också att hämta egna möbler. Rummen är stora nog att dela med två eller till och med tre personer.

I hyran ingår el, vatten, wifi och en gemensam köksvrå med kaffe/vattenkokare, kokplatta, mikrovågsugn, ett litet kylskåp samt diverse kärl. I ett utrymme mellan kontoren och redaktionen finns även en mysig sittgrupp där små, informella möten kan hållas. För större möten går det enligt överenskommelse att använda Ny Tids redaktion (företrädesvis kvällar och veckoslut), med sittplats runt bord för upp till 10 personer eller till och med lite fler.

För mer information, mejla- chefredaktör Janne Wass[email protected]

Red

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.