VIKTIG INFORMATION OM NY TIDS E-POSTPROBLEM

av Ny Tid

Har du mellan 18.2 och 6.3 skickat viktig e-post till Ny Tid som vi inte har reagerat på? Då kan det löna sig att skicka oss ett nytt mejl. I början av mars inträffade ett totalt haveri i tidningens e-postprogram, som också ledde till att mejl från två veckor tidigare kan ha gått förlorade.

OBSERVERA att också prenumerationsärenden som skötts via formuläret på Ny Tids webbsida under första veckan i mars (fredag 1.3 till onsdag 6.3) också kan ha gått förlorade. Om du har tecknat en prenumeration eller ändrat dina uppgifter via det digitala prenumerationsformuläret under den här tiden, så gör du bäst i att skicka e-post till [email protected] för att försäkra dig om att vi registrerat dina ändringar.

Vårt mejlprogram fungerar nu igen som normalt, tack vare en heroisk insats av vår webhost Thomas -Nybergh. Notera ändå att vi har rensat i våra mejlkonton, och vissa adresser som tidigare existerat finns inte längre. De adresser som nu gäller är:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.