Kallelse till Tigerns vårmöte

av Ny Tid

Ny Tids utgivarförening Tigern rf håller stadgeenligt vårmöte torsdagen 23.5.2019 klockan 18:00 på Ny Tids redaktion på Kabelfabriken, Tallbergsgatan 1B, 5:e våningen. På mötet behandlas stadgeenliga ärenden, i första hand fastställande av bokslut för 2018. Alla medlemmar i Tigern är välkomna.

Vidare rullar Tigerns kultur- och evenemangsverksamhet på. I vinter fyller Ny Tid 75 år, och planeringen för jubileet är i full gång. Vi firar med en galamiddag dit alla Ny Tids vänner, läsare och medarbetare är välkomna. I samband med middagen ordnas även en konstauktion till förmån för tidskriften. Konstnärer som är intresserade av att donera sina verk till auktionen kan ta kontakt med Ny Tids redaktionssekreterare Lasse Garoff på e-postadressen [email protected]

tal om mejl, så vill vi ännu påminna om att Ny Tid råkade ut för ett totalhaveri av e-postprogrammet i början av mars, och har nu omstrukturerat mejlen, vilket bland annat betyder att vissa e-postadresser har försvunnit. De adresser som nu är i bruk är:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.