Klubb Tigern inhiberas, Tigerns vårmöte hålls elektroniskt

av Janne Wass

I ljuset av måndagens tillkännagivande från Finlands regering om lockdown av det finländska samhället, har Tigerns styrelse med majoritetsbeslut slagit fast att vårens planerade Klubb Tigern-tillställningar inhiberas. Vidare beslöt Tigerns och Tigertexts styrelser att Tigerns vårmöte och Tigertexts bolagsstämma 28.4.2020 kommer att ordnas elektroniskt i stället för som fysiska möten.

Vad gäller Ny Tids verksamhet, utkommer tidningen som vanligt under våren. Redaktionen arbetar delvis på distans, så det är inte nödvändigtvis någon på plats på Kabelfabriken alla dagar.

Finlands regering meddelade på måndagen bland annat att skolor och högskolor stängs, liksom teatrar och andra instanser där folk möts i stora grupper. Regeringen rekommenderade även att offentliga möten begränsas till maximalt tio personer och att finländarna under en obestämd tid framöver avhåller sig från resande och från att delta i aktiviteter och hobbyer som innebär fysiskt kontakt med andra människor. Åtgärderna är menade att förhindra spridningen av coronaviruset.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.