Ny Tid tar sommarpaus

av Ny Tid

Först en uppdatering om Tigerns webbsida och Tigerbloggen: Vissa av våra läsare har antagligen märkt att Ny Tids utgivarförening Tigerns webbsida tigern.fi har legat nere sedan början av maj. Det här beror på administrativa och tekniska strul kring domänregistreringen, och det faktum att föreningen av tekniska orsaker inte haft möjlighet att förnya domännamnet. Förhoppningsvis är sidan uppe som vanligt igen då du läser denna tidning – om inte så ska den komma upp inom en snar framtid.

Ny Tid är nu på sommarpaus, vilket betyder att redaktionen är stängd och ingen svarar i telefon – med viss fördröjning går det att nå oss per mejl. Vi är tillbaka den 12 juli, och nästa nummer av Ny Tid utkommer 13 augusti.

Vi har under våren haft glädjen att arbeta med sommarredaktörerna Irina Ruusuvuori och Adele Westerlund, vars texter ni kan läsa också i detta nummer. Vi tackar för medverkan och önskar er en trevlig sommar!

Bakom kulisserna arbetar Tigern för tillfället bland annat med Ny Tids 75-årsjubileum, men också med nya lösningar för webben – både för Ny Tid och föreningens övriga verksamhet. Bland annat har Tigerns medlemmar inför sommarnumret mottagit Tigerns säsongsbrev, med nyheter, tips och sneak peeks på kommande nummer. Detta ska det i framtiden går att prenumerera på också utan att bli medlemmar i föreningen.

Vi tackar för våren som gått och önskar alla läsare en riktigt skön sommar!  red

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.