Ny Tid söker serie- och satirtecknare

av Ny Tid

Det är med stor sorg som Ny Tid säger farväl till vår långlivade serie Brun Tid, som sedan tidningen bytte format 2015 har prytt näst sista sidan. Seriens skapare, Ny Tids tidigare redaktionssekreterare Lasse Garoff, tackar för sig på nästa uppslag, och vi vill här ta tillfället i akt att tacka Garoff för hans fyndiga serie, som ofta i satirens form uttryckt det som vi velat, men inte riktigt kunnat säga i journalistisk form. Småfåglarna kvittrar att Brun Tids saga inte ännu riktigt är all – men det får vi återkomma till.
Ny Tid letar nu efter en ersättare till Brun Tid. Vi efterlyser satirteckningar eller serier som gärna får kommentera samtiden – politiken, kulturen, samhällsdebatten – eller på övrigt sätt försöker fånga de fenomen som ligger i tiden. Också övriga visuella uttryck än det klassiska serie- eller satirteckningsformatet intresserar oss.
Vi betalar (inte så mycket, men i alla fall) för arbetet. Skicka arbetsprover och en kort skriftlig eller visuell beskrivning över vad du erbjuder Ny Tid till chefredaktör­ Janne­ Wass på [email protected] ­senast måndagen 4.10. Berätta också gärna lite om dig själv.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.