Ny Tid, nytt pris

av Ny Tid

Ny Tid är tillbaka från sommarpausen med ett temanummer om jordbruk. Postens nya utdelningsrutiner har förorsakat oss på redaktionen en hel del huvudbry ända sedan april, och vi är inte säkra på om vi är mycket klokare nu än vi var då. För våra läsares del betyder det i varje fall att tidningen torde dimpa ner i postlådan på måndagar i stället för på fredagar.

En annan förändring är att vi höjt prenumerationsavgiften med tio procent. Priset för en fortlöpande prenumeration stiger således från 72 euro till 79 euro i året. Prishöjningen beslöts om redan på utgivarföreningen Tigerns höstmöte i november 2021, och har således inte något att göra med den skenande inflationen, även om den naturligtvis också förorsakar Ny Tid ekonomiska bekymmer. Snarare handlar det om en normal indexjustering – prenumerationsavgiften höjdes senast 2017. För oss på Ny Tid är det viktigt att tidningen inte ska vara en lyx för endast de välbemedlade, och därför har vi under årets lopp även specialerbjudanden som man kan hoppa på om det normala priset känns för tufft. Den som har någon extra tia skramlande i portmonnän uppmanas däremot gärna teckna en stödprenumeration för 100 euro­ i året – det hjälper oss också hålla prenumerationsavgiften måttlig. Gå till nytid.fi för att teckna en prenumeration.

Red

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.