Ny Tids sommarfest 14.6

av Ny Tid

Välkommen på Ny Tids sommarfest den 14.6 på Fredsstationen i Helsingfors. Vi öppnar dörrarna klockan 18:30 och samtalet börjar kl. 19:00. 

Temat är ”Vår planet – utmaningarna med globalt samarbete för en bättre värld”. Festen är också en ”förfest” för Ny Tids 80-årsjubileum, och därför har vi samlat en panel av Ny Tid-chefredaktörer för att diskutera ämnet: Jan-Erik Andelin, Nora Hämäläinen och Janne Wass. För musiken står Månskensbonden.

Vi uppbär ett frivilligt inträde på 10 euro, eller vad du råkar ha i fickan, för att täcka kostnaderna. Tigern bjuder på mat och dryck under kvällen, men om du har tänkt festa intill småtimmarna, kan du gärna ta med en egen vinflaska.

Hinner du inte till 19, kan du droppa in senare, fram till midnatt.

Fredsstationen är belägen på Loktorget 3, ett stenkast från Böle tågstation.

Välkommen!

Lämna en kommentar