Kallelse till Tigerns höstmöte

av Ny Tid

Ny Tids utgivarförening Tigerns medlemmar sammankallas härmed till Tigern rf:s stadgeenliga höstmöte torsdagen 19.11.2020 klockan 18.30. Mötet ordnas fysiskt på Ny Tids redaktion på Kabelfabriken, Tallbergsgatan 1B, 5:e våningen. På grund av coronaläget erbjuds också möjlighet att delta i mötet på distans via videolänk. Om du är intresserad av att delta i mötet, men inte vill dyka upp fysiskt, skicka ett mejl till Tigerns verksamhetsledare Janne Wass på adressen [email protected] Inför mötet får du en länk till programmet Zoom på din e-post. Deltagande kräver inte att du installerar någon programvara i förväg, men då du klickar på länken, kommer du att ombes att ladda ner en lättversion av programmet.

På mötet behandlas stadgeenliga ärenden: godkännande av budget och verksamhetsplan för 2021, fastställande av medlemsavgiften för 2021, samt val av nya styrelsemedlemmar för mandatperioden 2021–2022. Kaffeservering.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.