Kallelse till Tigerns vårmöte och Tigertexts bolagsstämma

av Ny Tid

Ny Tids utgivarförening Tigern rf:s medlemmar kallas härmed till stadgeenligt vårmöte torsdagen 20.5.2021 klockan 18:00. Om coronaläget tillåter, ordnas mötet på Ny Tids redaktion på Kabelfabriken i Helsingfors, Tallbergsgatan 1B, 5 våningen.

På mötet behandlas stadgeenliga ärenden: godkännande av bokslut och verksamhetsberättelse för 2020 samt beviljande av ansvarsfrihet för styrelsen år 2020. Dessutom behandlas en stadgeändring angående föreningens namnteckningsrätt.

Tigertext Ab:s aktieägare kallas även till bolagsstämma samma dag, 20.5.2021 klockan 19:00. Om coronaläget  tillåter, ordnas mötet på Ny Tids redaktion på Kabelfabriken i Helsingfors, Tallbergsgatan 1B, 5 våningen.

Om smittoläget i Helsingfors fortfarande är sådant att det bedöms som riskabelt att ordna möten, arrangeras såväl vårmötet som bolagsstämman som distansmöten per zoom-länk. Länken skickas i god tid innan mötet till Tigerns e-postlista. Om du misstänker att du inte är med på e-postlistan, men vill delta i någotdera mötet, skicka då din e-postadress till Tigerns verksamhetsledare samt Tigertexts vd Janne Wass senast fredagen 14.5 på [email protected].

Om mötena ordnas fysiskt, ber vi deltagarna använda munskydd. Dylika delas också ut på redaktionen innan mötets början.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.