Kallelse till Tigerns vårmöte och Tigertexts bolagsstämma

av Ny Tid

Ny Tids utgivarförening Tigern rf:s medlemmar kallas härmed till stadgeenligt vårmöte torsdagen 20.5.2021 klockan 18:00. Om coronaläget tillåter, ordnas mötet på Ny Tids redaktion på Kabelfabriken i Helsingfors, Tallbergsgatan 1B, 5 våningen.

På mötet behandlas stadgeenliga ärenden: godkännande av bokslut och verksamhetsberättelse för 2020 samt beviljande av ansvarsfrihet för styrelsen år 2020. Dessutom behandlas en stadgeändring angående föreningens namnteckningsrätt.

Tigertext Ab:s aktieägare kallas även till bolagsstämma samma dag, 20.5.2021 klockan 19:00. Om coronaläget  tillåter, ordnas mötet på Ny Tids redaktion på Kabelfabriken i Helsingfors, Tallbergsgatan 1B, 5 våningen.

Om smittoläget i Helsingfors fortfarande är sådant att det bedöms som riskabelt att ordna möten, arrangeras såväl vårmötet som bolagsstämman som distansmöten per zoom-länk. Länken skickas i god tid innan mötet till Tigerns e-postlista. Om du misstänker att du inte är med på e-postlistan, men vill delta i någotdera mötet, skicka då din e-postadress till Tigerns verksamhetsledare samt Tigertexts vd Janne Wass senast fredagen 14.5 på [email protected].

Om mötena ordnas fysiskt, ber vi deltagarna använda munskydd. Dylika delas också ut på redaktionen innan mötets början.

Lämna en kommentar