Läs en tidskrift GRATIS!

av Ny Tid

Är du nyfiken på tidskrifter? Kampanjen Testa en tidskrift pågår denna vecka, den 12–18 april och erbjuder dig möjligheten att beställa ett gratis provexemplar av en finlandssvensk tidskrift, till exempel Ny Tid! 

I år är 47 tidskrifter med i kampanjen för att lyfta fram och synliggöra det breda utbudet tidskrifter som görs på svenska i Finland. Förutom Ny Tid, kan du till exempel testa på kultur- och opinionstidskrifter som Finlands Natur, Finsk Tidskrift, Fredsposten, Horisont, Ikaros eller Nya Argus.

Du hittar formuläret för att beställa hem ett provnummmer via denna länk.

Kampanjen organiseras av Förbundsarenan i samarbete med de finlandssvenska tidskrifterna.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.