Ny Tids sommarfest 14.6 på Fredsstationen

av Ny Tid

Ny Tids sommarfest går av stapeln 14.6 kl. 18:00 på Fredsstationen i Helsingfors (Loktorget 3 i Böle). Sommarfesten är samtidigt vårens sista Klubb Tigern. Temat är FRED, och vi bjuder på musik, kultur och diskussion om fred och motstånd.

På scenen Finlands främsta protestsångare Paleface, ”en av 2000-talets kanske minst inflytelserika svenska artister”,
vispoeten Anton Höber, samt estradpoeten Nathalie Sallegren. I debattsoffan Fredsförbundets verksamhetsledare Laura Lodenius, journalisten och författaren Jeanette Björkqvist, samt Ny Tids chefredaktör Janne Wass.
Inträdet är som vanligt frivilligt, men vi tar gärna emot en betalning för att täcka festkostnaderna.
Program
18.00: Dörrarna öppnas
18:20: Estradpoesi
18:45: Diskussion
20:00: Musik

Ny Tid och Tigern bjuder på något smått att äta och dricka, men det är inte heller förbjudet att medta egen förplägnad. Dörrarna öppnas kl. 18.00, programmet inleds 18.30. Det är tillåtet att ramla in fram till midnatt, då festen slutar/drar vidare.

Efter sommarfesten går Ny Tid på semester, och svarar varken i telefon eller på mejl förutom i nödfall före mitten av juli. Vi önskar alla läsare en röd och solidarisk sommar!

Red

Lämna en kommentar