Mål: 80 nya prenumeranter!

av Ny Tid

Ny Tid fyller 80 år. Hjälp oss få 80 nya prenumeranter.

Värva en ny prenumerant! Som tack får du den splitternya boken Wassa ord, en samling med Janne Wass bästa texter från hans 10 år som chefredaktör på Ny Tid. Boken lanseras i samband med Ny Tids 80-årsjubileum i januari 2025. Värvar du två prenumeranter eller fler, får du dessutom en egen, specialdesignad 80-årsjubileumsskjorta eller en Ny Tid-kaffemugg.

Prenumeranten ska fylla i formuläret nedan! Du kan också ta upp prenumerantens uppgifter (namn, adress, e-post) och mejla oss, eller be prenumeranten mejla oss, på [email protected].

Jag har blivit värvad att prenumerera på Ny Tid
Beställ en ettårig prenumeration på Ny Tid till specialpriset 66€/år (norm. 89€). Som tack får både den nya prenumeranten och den person som värvat den nya prenumeranten ett bokpris. Fyll först i uppgifterna för den person som beställer tidningen. Nedan fyller du sedan i uppgifterna för den person som värvat dig som prenumerant. Kom ihåg att fylla i värvarens e-post eller telefonnummer, så vi kan förmedla priset! Om du inte har värvarens telefonnummer eller e-postadress, skicka ett mejl till [email protected], så ska vi se till att personen i fråga får sitt pris!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Samtycke