Diskussionen om bostadslöshet går vidare

av Ny Tid

Med anledning av Ny Tids temanummer om boende diskuteras bostadslöshet vid ett diskussionstillfälle på Arkadia Bookshop måndagen den 28 april.

I diskussionen deltar Agnes Stenius-Ayoade, läkare som arbetat med bostadslösa, och lokalpolitikern Mia Haglund, Vänsterförbundet. Stenius-Ayoade berättar om sitt arbete och dess utmaningar på sidorna 10-11 i denna tidning. Mia Haglund medverkar med en kolumn på sidan 18.

Hur ser situationen för bostadslösa ut i dagens Helsingfors? Vem blir bostadslös, och varför? Och hur kunde samhället bäst hjälpa de bostadslösa? Det är några av frågorna. Diskussionen börjar klockan 17.00 och modereras av Ny Tids chefredaktör Fredrik Sonck.

Red

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.